Fietsen en wandelen

 
Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes langs uitgestrekte amandel- en wijngaarden, door pittoreske dorpjes en langs verlaten finca's. Het is mogelijk om direct vanuit de Bed and Breakfast met een wandeling te beginnen, soms is het de moeite waard om eerst een stukje met de auto naar een van vele uitgezette wandelingen of nationale parken te rijden.

Liefhebbers kunnen naar de top van Sierra de Crevillent wandelen of fietsen waar je op 900 meter hoogte beloond wordt met een uitzicht over zee, zoutmeren en bij helder weer zelfs Alicante!

Ook is het mogelijk om aan te sluiten bij georganiseerde fietstochten. In samenwerking met EKB Costa Blanca Cycling zijn er wekelijks tochten door het binnenland en door het beschermde moerasgebied El Fondo nabij Elche.

De omgeving van Cueva la Solana is zeer geschikt voor de (geoefende) mountainbiker, deze tak van sport wordt veel beoefend in de regio. Spectaculaire routes met prachtige vergezichten, singletracks, zeer steile klimmen, droge rivierbeddingen en nog veel meer.

Wij kunnen voor u de huur van een tourfiets, een racefiets, een mountainbike of een elektrische fiets regelen. Dit dient u wel tijdig aan te geven.
Alle huurfietsen zijn inclusief helm (verplicht in Spanje) en reparatieset.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
 


 

2015 KP Design